Väck din kraft med chakrasystemet

undervisas av Gabriella Barle
Köp 777,00 kr
Gabriella Barle
Gabriella Barle

Om kursskaparen

Varmt välkommen till Be In Spirit.

Jag står på en holistisk och spirituell grund. Att vi människor är mycket mer än våra kroppar och att vi alla föds med ett unikt syfte- ett uppdrag att på ett eller annat sätt bidra till en bättre värld. Att vi ska skina i vårt starkaste ljus och att vi alla kan -och ska, hela med just vårt unika syfte.

För att hitta detta i oss själva, så kan vi gå många olika vägar. Med nyfikenhet, inspiriation och en tro på vår intuition så börjar vi upptäcka mirakel och synkronisitet i en allt snabbare takt. Vad just din väg är, vad som fungerar bäst för dig, det vet bara du. Vi är våra egna mästare. Men jag hoppas kunna bidra med tankar och inspiration och kanske en större begreppsvärld.

I kärlek,
Gabriella

Du kan kontakta mig, antingen via mejl eller telefon.

gabriella@beinspirit.se

0733-786693


Väck din inre kraft genom chakrasystemet

Välkommen till en inre resa som du alltid har med dig!

Våra chakran är förbundna med sju stadier av andlig utveckling och medvetande, genom vilka vi är avsedda att nå självinsikt. Vår andliga utveckling är uppåtriktad: först lär vi oss överleva i världen, sedan lär vi oss att se hur det hänger ihop med allt liv och med universum.

Vägen till ökad kraft är densamma som vägen till andlig mognad. Den sker i samklang med din förflyttning från begären efter synliga, fysiska symboler för kraft (pengar, ägodelar) till upptäckten av materiella tings oförmåga att skänka dig inre kraft, för att till slut landa i utvecklandet av osynliga, högre uttryck för kraft.

Man går inte längre på myten att livet är en strid mellan att ”ha och ”inte ha”. Man är här helt trygg i förvissningen att man är omhändertagen av universum och att det finns resurser för precis alla att leva i överflöd.

Genom att aktivt jobba med dina chakran och lösa upp blockeringar så kommer transformation automatiskt -från att vilja erhålla din kraft via den fysiska världen, till att få din kraft inifrån. Det är den verkligt ohotade kraften där du inte behöver bevisa någonting och i den är du ostoppbar.

Denna onlinekurs är uppbyggd i sju moduler. En för varje chakra.

Du kommer att få beskrivande texter om varje chakra tillsammans med olika övningar, frågeställningar och meditationer.

Du väljer själv ambitionsnivå (från 15 minuter per dag upp till ca 50 minuter) och tanken är att du hittar tid och inspiration till detta viktiga arbete i din vardag. Du kan också alltid ha med dig kursen och gå tillbaka till texter och övningar när du känner att det behövs.

Övningarna i korthet:

Morgonmeditation ca 5-8 min

En eller två andra meditationsövningar för kväll, ca 10-15 min

Tre yogaövningar, alla nivåer. Ca 10 min.

Frågeställningar under veckan kopplade till respektive chakra. Ha gärna en fin anteckningsbok till hands.

Ingen redovisning eller återkoppling krävs. Du gör arbetet för din egen skull och väljer själv ambitionsnivå.

Du kommer även att ha tillgång till en sluten facebookgrupp där du kan ställa frågor och dela med dig av dina tankar.

Kursinnehåll

8 PDF:er

Kursinnehåll

Välkommen
Rotchakrat
Sakralchakrat
Solarplexuschakrat
Hjärtchakrat
Halschakrat
Pannchakrat
Kronchakrat